juli 2024
M D W D V Z Z
« Okt    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Mapping the Future | MTF Roadmap voor organisaties
15543
page,page-id-15543,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

MTF Roadmap voor organisaties

www-mtf-headers_bestemming1

Mapping the Future

In een ontwikkeltraject van vier sessies zet het team 12 stappen op de routekaart –van: een doel waar ze samen achter kunnen staan; –naar: een resultaat waar ze voor gaan.

mtf-images-1

Mapping the Future voor teams, afdelingen en organisaties

www-mtf-1
De Mapping the Future Roadmap maak je met jouw organisatie, afdeling of team. In vier sessies wordt een kaart gemaakt, waarin de ambities, kwaliteiten, waarden en motivaties van de organisatie worden weergegeven. Ontdek of je met zijn allen op één lijn zit en welke verschillende talenten er zijn binnen de organisatie. Misschien zijn er meerdere wegen te bewandelen om tot een zelfde doel te komen, of komen jullie er juist achter dat er twee mooie plannen liggen waarin ieder apart zijn eigen weg zal vervolgen.

 

Jouw organisatie, afdeling of team krijgt inzicht in de manier waarop ze zichzelf en elkaar kunnen helpen om gezamenlijk doelen te bereiken. Er ontstaat bewustwording. Je leert van een afstand kritisch en oordeelloos naar je organisatie te kijken.

 

Je krijgt inzicht in de effecten van beslissingen die worden genomen. Als je als team gezamenlijk een besluit neemt en in staat bent om de toekomst te visualiseren, kan je dit verhaal ook naar buiten toe communiceren. Ook door het innemen van een pro-actieve houding wordt de kans groter dat de gekozen doelstellingen daadwerkelijk worden gerealiseerd.

 

Door het maken van de routekaart krijgt jouw organisatie, afdeling of team inzichten en handvatten om werkelijk beter samen te werken vanuit respect, vertrouwen en andere waarden die voor jullie als team belangrijk zijn. Je leert elkaars kwaliteiten herkennen en erkennen, je leert naar elkaar te luisteren en je leert wat de behoeftes zijn die een ieder heeft binnen de organisatie.

Mapping the Future roadmap traject

  • Het traject
  • Voorbereidend gesprek met leidinggevende: 2 dagdelen
  • Uitnodiging + Huiswerkopdracht
  • Duur van de training: 4 dagdelen in een doorlooptijd van zes weken.
  • Aantal deelnemers: 3-25 personen
  • Aantal trainers: 2 trainers
  • Follow-up gesprek met de leidinggevende: 2 dagdelen
  • Trainingsmaterialen
  • (Locatie en arrangementen worden apart begroot)

Ben je nieuwsgierig geworden naar Mapping the Future? Kom een keer gezellig langs voor een kop koffie en een goed gesprek. of mail ons voor een vrijblijvende offerte.